Life Coaching:  Neem je leven in eigen handen

 

Waarom zou je je laten begeleiden door een Life Coach of Mental Coach?

Individuele Life Coaching is een zeer diepgaande, persoonlijke methode om inzicht te krijgen in probleemsituaties. Eens je dat inzicht heb verworven zal je duidelijk doelstellingen kunnen opstellen om je leven wat meer kleur te geven, om optimistischer en positiever door het leven te kunnen stappen.

 

De Life Coach zal je helpen met het uitklaren van probleemsituaties et het opstellen van duidelijke tijdsgebonden en realistische levensdoelen. Hij zal je ook bijstaan bij het nemen van hindernissen die zullen opduiken op de weg naar je levensdoel.

 

Dit doel is niet enkel professioneel, maar ook dikwijls persoonlijk. Meestal zijn beide elemente overigens nauw verbonden. Ze kunnen zowel mentale aspecten, zoals burn-out, depressie, blues, etc... behandelen als concrete problemen zoals echtscheiding, ontslag, carière, stalking, mobbing, partnergeweld, enz...

 

Door het toepassen van specifieke technieken zal een Coach je inzichten doen krijgen in je eigen talenten en mogelijkheden. Hij zal je technieken aanleren om je talenten te gebruiken. Door het verwerven van bepaalde skills zal je veel doelgerichter kunnen werken (zowel voor privé als professionele problemen). 

 

Centraal staat de zelfontdekking. "Alles zit in je. Gebruik het."

 

Neem vooral ook een kijkje op de FAQ-pagina

 

Ben je benieuwd hoe we te werk gaan als Coach, click dan op Hoe en Wat en ontdek het zelf.

 

Wil je me ontmoeten of heb je een vraag? Maak een afspraak of bel me na 18:00 of tijdens he WE. Laat eventueel een bericht achter, dan bel ik je terug. Je kan me natuurlijk ook gewoon bericht sturen.

 

Twijfel je nog? Lees dan een van de Getuigenissen

 

Wil je gewoon enkele positieve ideeën opdoen, ga dan maar naar de Positieve ideeën kijken.

 

Wil je in een video zien wat Life Coaching inhoudt? click dan hier.